Over ons

De gezichten achter Physical Leads

Neem contact met ons op


Wie zijn wij

Wij van Physical Leads houden ons bezig met het koppelen van de juiste patiënten aan de juiste therapeuten! Wij geloven er namelijk in dat elke praktijk of fysiotherapeut zijn eigen kracht heeft.

Om die reden vinden wij het ook belangrijk dat onze klanten juist de patiënten helpen waar zij echt bekwaam in zijn!


...Hoe we dit doen?


Door hele doelgerichte marketingstrategieën en veel kennis van het vak fysiotherapie zorgen wij er maandelijks voor dat onze klanten veel en véél meer patiënten behandelen die zij graag willen behandelen. Hierdoor stijgt de kwaliteit en de kwantiteit van de zorg, waardoor heel Nederland pijnvrij door het leven kan gaan!


Dat is in ieder geval onze missie...  ;-)

Bekijk meer over onze filosofie!

Ons team

Wouter Stegeman

Eigenaar - Marketing Consultant

Joyce van Steenis

Fotografe Joy Productions

Levi van Stiphout

Website Developer - SEO Specialist

Maarten Mandemaker

Facebook Ads Specialist

Speerpunten van onze filosofie en werkwijze

Concreet resultaat

Wij vinden het belangrijk dat we als marketingbureau geld in het laatje opleveren bij onze klanten en juist geen kostenpost zijn. Daarom en focussen we ons op het eindresultaat; meer en de juiste aanmeldingen voor jouw praktijk.  Geen nikszeggende cijfers over het bereik, aantal kliks, likes etc. Wel concrete aanmeldingen voor jouw praktijk waar je direct wat mee kan!

Gegarandeerd en consistent groeien

Wanneer we gaan samenwerken garanderen wij een consistente flow van nieuwe patiënten waar jij op kunt bouwen. We zullen afspraken en jou geld teruggeven wanneer wij niet onze afspraken nakomen. Wel zo eerlijk toch? ;-)

Persoonlijke begeleiding

Wanneer we de marketingacties op touw hebben gezet ontvang jij directe aanmeldingen voor jouw praktijk in de mailbox. Hoe al die aanmeldingen ook daadwerkelijk een behandeltraject bij je starten? Daar hebben we een bewezen methode voor! Van het opvolgen van de aanmeldingen tot aan de vervolgafspraken hebben wij een systeem opgezet waardoor jij maximaal resultaten kan halen uit onze service. Ook zullen we wekelijks jou op de hoogte houden van wat er is gebeurt en zullen we sparren over wat er beter kan. Jouw succes is ons succes. We helpen je bij het hele proces, dat is nog eens teamwork!

Flexibel en laagdrempelig

Net zoals het voor een patiënt laagdrempelig zou moeten zijn om zich aan te melden voor jouw praktijk, vinden wij het ook belangrijk dat jij makkelijk met ons de samenwerking zou moeten aangaan. We werken dus niet met langdurige contracten en hoge opstartkosten.

JIJ bent wat telt

Wij werken samen met slechts één partner per regio. Jij verdient onze focus en maximaal resultaat. Ook willen we natuurlijk niet dat onze klanten onderling met elkaar gaan concurreren.. ;-)

Kennis van het vak

Naast dat wij ontzettend veel van het vak marketing afweten, hebben wij ook een ruime achtergrond in de fysiotherapie. Door deze unieke combinatie weten wij dus ook precies hoe wij de juiste mensen kunnen targeten met onze winstgevende campagnes. We zijn ook van mening dat iedereen moet doen waar hij/zij goed in is. Wij leveren jou de patiënten, zorg jij dat je ze goed ontvangt?

Start én groei vandaag nog!

arrow_drop_up arrow_drop_down