Gratis Groei Sessie

Over ons

Gratis groei sessie

Over Physical Leads

Bij Physical Leads helpen we fysio praktijken met groeien door het aanleveren van nieuwe cliënten en/of therapeuten. De afgelopen 4 jaar hebben we bewezen strategieën ontwikkeld die we (succesvol) bij ruim 140+ praktijken hebben toegepast.

Het is dan ook onze missie, om fysio praktijken weer zo winstgevend te maken als vroeger. Ondanks de lage tarieven, flinterdunne marges en een tekort aan therapeuten. Dat doen we met een team van fysiotherapeuten- én marketingspecialisten, zodat we jou volledig kunnen ontzorgen...

En jij je kan richten op waar je goed in bent: het helpen van mensen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis groei sessie in!

Gratis groei sessie
Over Physical Leads

Kerngetallen

 • 42.000+ Cliënten Gegenereerd

 • 8+ Specialisten met Fysio Kennis

 • 140+ Praktijken Geholpen

 • 5+ Jaar Ervaring

Onze missie, visie en kernwaarden

Het is onze missie om 1.000 Nederlandse fysio praktijken te helpen met groeien in de komende 5 jaar, door bewezen groei strategieën te implementeren. En het is onze visie om Nederland weer gezond te maken, door de fysiotherapie markt groter dan ooit te maken.

 • Verbinding

  We zijn toegewijd aan het bouwen van sterke, betekenisvolle relaties met onze klanten. We geloven dat succes wordt bereikt door nauwe samenwerking en wederzijds begrip.

 • Vrijheid

  We geloven in de kracht van onafhankelijkheid. Door praktijken de tools en ondersteuning te geven die ze nodig hebben, kunnen ze het heft in eigen handen nemen en hun eigen weg naar succes bepalen.

 • Vooruitstrevendheid

  In een snel veranderende wereld streven we ernaar om altijd voorop te lopen. We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om praktijken te helpen groeien en hun doelen te bereiken.

Bijdragen aan onze missie? Plan dan een gratis Groei Sessie

Ons Team

Wat fysio's over ons zeggen

GRATIS GROEI sessie

Al 100+ andere fysiopraktijken gingen je voor..

 • Prettig contact met de medewerkers, duidelijke uitleg over de doelstellingen en campagnes. Tot nu toe mooie resultaten behaald

  Bjorn Stricker

  Bjorn Stricker Fysiotherapie
 • Physical leads heeft mij op een fantastische wijze geholpen. Sceptisch als ik altijd ben, hebben ze me stap voor stap meegenomen in het proces van lead-generatie, uitgelegd wat ze doen, hoe ze het doen en waarom ze het doen.. Mijn praktijk heeft een boost gekregen en nog steeds mag ik ze als partner beschouwen in de wereld van online marketing! Als je twijfelt, zeg ik, doe het! Ik ben heel erg blij dat ik hun hulp heb gehad en heb! Thanks!

  Mattijs van der Linde

  Fysio Inc
 • Professioneel en van deze tijd. Een ambitieuze club met een goede mentaliteit en kennis van zaken. Ze weten van aanpakken en doen wat ze zeggen. Aanrader!

  Pim Schins

  Fysiotherapie Jetten