Sparren over jouw praktijk

Over Physical Leads

Maak kennis met ons team

Physical Leads: ons verhaal

Wij van Physical Leads houden ons bezig met het koppelen van de juiste patiënten aan de juiste therapeuten! Wij geloven er namelijk in dat elke praktijk of fysiotherapeut zijn eigen kracht heeft. Om die reden vinden wij het belangrijk dat onze klanten juist de patiënten helpen waar zij echt bekwaam in zijn!

Hoe we dit doen?
Door heel doelgerichte marketingstrategieën en veel kennis van het vak fysiotherapie zorgen wij er maandelijks voor dat onze klanten veel en véél meer patiënten behandelen die zij graag willen behandelen, zonder dat zij hier zelf veel tijd aan kwijt zijn. Hierdoor stijgt de kwaliteit en de kwantiteit van de zorg, waardoor heel Nederland pijnvrij door het leven kan gaan!

Dat is in ieder geval onze missie… 😉

Concreet resultaat

Geen nietszeggende cijfertjes over bereik, klikken of likes. Wij leveren concreet en meetbaar resultaat in de vorm van nieuwe patiënten

Jij staat centraal

Jij staat bij ons centraal. Daarom werken wij met maximaal één partner per regio en kunnen wij de beste resultaten te garanderen

Kennis van het vak

Onze combinatie tussen diepgaande marketing kennis en een fysiotherapeutische achtergrond maakt jouw campagnes effectiever dan ooit

Flexibel en laagdrempelig

In onze ogen moet een samenwerking flexibel en laagdrempelig zijn. Daarom werken wij niet met langdurige contracten en hoge opstartkosten.

Gegarandeerd resultaat

Wij garanderen een consistente flow van nieuwe patiënten. Alle niet behaalde resultaten worden door ons gecompenseerd

Persoonlijke begeleiding

Wij begeleiden jou in het gehele proces a.d.v. onderbouwde methoden. Van het genereren van leads tot het converteren naar patiënten.

Sparren over jouw praktijk

Praat met onze experts

Wat klanten van ons vinden

Bas - Praktijkhouder

Zeer tevreden, onze praktijk heeft echt een boost gekregen sinds we samenwerken met Physical Leads.

Bart - Praktijkhouder

Wouter van Physical Leads is zeer prettig in de omgang. Weet waar hij het over heeft en staat open voor jouw adviezen en verbeterpunten. Maakt waar wat hij belooft.

Martijn - Praktijkhouder

Zeer klantgericht! Deskundigheid! Korte lijntjes maken de samenwerking zeer prettig! Meerwaarde voor elke praktijk!

Sparren over jouw praktijk?

Onze marketingadviseur staat gratis & vrijblijvend voor je klaar!
crossmenuarrow-down