Sparren over jouw praktijk

Wouter Stegeman

Eigenaar

Over Wouter

Ik zag tijdens mijn studie fysiotherapie een groot gat ontstaan tussen het werkveld en de opleiding. Namelijk veel fysiotherapeuten die voor zichzelf wilden beginnen, maar totaal geen idee hebben hoe ze dan:

– Aan hun patiëntenbestand komen
– Marketing moeten doen
– De praktijk op kunnen schalen

Door mijn ervaring binnen de fysiotherapie, marketing en sales zag ik een kans voor heel veel fysiotherapeuten om te groeien met hun praktijk.

Ik ben namelijk overtuigd dat een fysiotherapeut alleen moet doen waar hij echt goed in is: zijn/haar favoriete patiëntengroep behandelen.

…en dat is nou precies waar wij onze klanten maandelijks mee helpen!

In samenwerking met een aantal ambitieuze fysiotherapeuten hebben wij onze strategie doorontwikkeld tot dé winnende strategie voor alle fysiotherapeuten in Nederland.

Ik vind het prachtig om mijn expertise op het gebied van marketing te combineren met mijn kennis over fysiotherapie om zo onze klanten optimaal te kunnen begeleiden naar één duidelijk doel: groei en bloei van de praktijk!

Ben jij nou benieuwd naar wat wij precies allemaal doen om tot dit einddoel te komen?

Aarzel dan vooral niet om een bericht te sturen of eens langs te komen voor een kopje koffie. Ik laat je graag zien wat er allemaal voor je mogelijk is.

Een leuk feitje

Via zoom zie je dit misschien niet, maar ik ben 2,02 meter lang. Niet schrikken als je me in het echt tegenkomt 😉
Neem contact op
crossmenu