Sparren over jouw praktijk

Pieter Kern

Online Marketeer

Over Pieter

Over de jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen online marketing. Van websites bouwen tot automatisering en integraties. Constant op zoek naar de juiste specialisatie. Toen ik aan social advertising begon wist ik direct dat dit de perfecte specialisatie voor mij was. Een combinatie van creativiteit en data analisatie. 2 onderwerpen waar ik de meeste energie uithaal.

Door de juiste mensen de juiste reclame te laten zien is het mijn missie om reclame in de ogen van de consument van “irritant” naar “relevant” te transformeren. Dat is namelijk een online wereld die voor zowel de praktijk als de consument een stuk prettiger is.

Toen ik met Wouter in gesprek ging over het toepassen van mijn specialisatie binnen Physical Leads voor fysiopraktijken hoefden wij hier niet lang over te discussiëren. Mijn grote passie met sporten en het menselijk lichaam komen hierbij perfect tot zijn recht.

Ik ben namelijk een groot kitesurf fanaat, en als ik niet bereikbaar ben dan komt dat waarschijnlijk omdat ik op het water sta. Maar wees gerust, ik beloof dat ik pas ga surfen als alles goed is geregeld voor jouw praktijk.

Wil je weten welke sporten ik nog meer doe als ik niet aan het werk ben, of hoe ik mijn sport en werken combineer? Neem dan eens contact met mij op.

Neem contact op
crossmenu