Sparren over jouw praktijk
Noah Physical Leads

Noah Koch

Over Noah

Ik ben Noah, 22 jaar oud en doe mijn afstudeerstage bij Physical Leads. Ik kom van de opleiding Commerciële Economie waar ik veel bezig ben geweest met Online Marketing. Ik heb tijdens mijn opleiding gemerkt dat ik niet ben gemaakt om websites te bouwen en zoekwoorden onderzoek te doen, ook al vond ik dit wel interessant.

Mijn passie ligt echt bij het helpen van mensen. Een gesprek aangaan, luisteren en interesse tonen in andermans passie. Ik vind het daarom tof dat ik mijn marketing kennis bij Physical Leads wel kan gebruiken om ondernemers te inspireren en motiveren om te kijken naar de groeipotentie van hun bedrijf.

Daarnaast ben ik echt een sportfanaat en tennis ik al vanaf mijn 10e en heb ik sinds twee jaar padel en hockey opgepakt. Omdat vooral tennis echt een passie van mij is wilde ik hier graag wat mee doen naast alleen recreatief spelen. Op dit moment geef ik twee avonden in de week tennistraining waar ik zelf ook veel voldoening uit haal. Ook dit is weer gebaseerd op het helpen van mensen. Ik heb ontzettend veel plezier in zowel mijn werk bij Physical Leads als mijn werk als tennistrainer. Dus mocht je wat hulp kunnen gebruiken met de groei van je bedrijf of het slaan van een balletje, kan je me altijd bellen!

Neem contact op
crossmenu