Sparren over jouw praktijk

Nick Azarhoosh

Marketingadviseur & Fysiotherapeut

Over Nick

Ik ben Nick, een 23-jarige marketing adviseur bij Physical Leads en fysiotherapeut.

Mijn passie voor het vak fysiotherapie in combinatie met mijn affiniteit voor marketing resulteert erin dat ik met veel plezier mijn functie als marketing adviseur uitvoer.

Physical Leads sprak mij in eerste instantie aan door een uitspraak die luidt: “als fysiotherapeut wil je bezig zijn met het helpen van mensen en niet met het vinden ervan”. Een probleem dat ik vanuit mijn eigen praktijkervaring en persoonlijke netwerk regelmatig hoorde…

Ik vind het een enorm leuke uitdaging om fysiotherapeuten hier dan ook bij te helpen.

Mijn werkwijze? Ik ben erg gedreven in wat ik doe en streef ernaar om het optimale uit een samenwerking te halen met onze klanten waarbij goede communicatie centraal staat. Dit houdt in dat ik altijd eerlijk zal zijn in relatie tot mogelijke verbeterpunten en transparant zal zijn wat betreft ons werkproces. Gedurende deze samenwerkingen moedig ik degenen waarmee ik samenwerk aan hetzelfde te doen richting mij en onze service. Op deze manier houden we elkaar scherp en zal dit terug te zien zijn in het eindresultaat.

Als marketing adviseur analyseer ik jouw huidige werkwijze op het gebied van marketing en de bijbehorende resultaten. Iedere fysiotherapeut heeft zijn eigen krachten en bijbehorende unieke doelen met een uniek achterliggend verhaal. Ik geloof dan ook niet in een kopiëren-plakken-strategie. Met veel plezier help ik jou met een op maat gemaakt gepersonaliseerd plan waarbij jouw verhaal en doelen centraal staan.

Laten we er wat moois van maken en de focus weer leggen op hetgeen waarvoor we fysiotherapie hebben gestudeerd, het helpen van mensen

Neem contact op
crossmenu